Ml. Boleslav – Litvínov: 2

SEbookmaker
februari 16, 2024
25 Visningar

Vårt tips: Ml. Ml. Boleslav – Litvínov: 2

16.02.2024 17:30

Vítkovice återvände hem efter tre raka bortamatcher med två segrar och en förlust i bagaget. Laget lyckades ta de obligatoriska segrarna i Kladno, men föll som väntat mot ledaren Pardubice.

Ml. Boleslav – Litvínov: 2. Hemmalaget lyckades inte vinna den avgörande matchen i Vary (1:4) på onsdagen, så nederlaget innebär att tävlingen troligen är över för Boleslav efter den ordinarie säsongen. De är redan 11 poäng bakom 12: e placerade Pilsen, vilket är mycket. Ledningen över det desperata Kladno verkar också vara tillräcklig. Hemmaledningen kan börja arbeta på nästa säsong, och de yngre spelarna som kan ges mer utrymme i de kommande duellerna kan föras in. Lagets gräns har varit en dålig avslutning hela säsongen, för närvarande ligger laget inte ens på ett snitt på två gjorda mål per match.

Hur som helst, Litvínovs form är inte heller idealisk, men laget fortsätter att kämpa för bästa möjliga frö för slutspelet. På onsdagen lyckades Chemicals knipa en poäng från en match där de redan låg under med 1:5, och visade stora lösa kvaliteter som kan få dem att börja. De har redan lyckats slå Boleslav två gånger den här säsongen med större marginal, och sanningen är att det var på hemmaplan. I Boleslav, å andra sidan, dominerade skridskoåkarna. Skillnaden i produktivitet mellan de två lagen är dramatisk, där gästerna gjorde 50 fler mål än hemmalaget.

Vad man ska satsa på:

En vinst för Litvínov är värt det, med tanke på de två lagens olika tabellpositioner. Motivationselementet spelar också i händerna på besökarna. Förutom tvåan skulle Litvínovs dubbelchansvinst, eller kanske en poäng av Nicolas Hlava, också kunna prövas.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

20BETSatsa på 20bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker