Liverpool – Luton: Liverpool -1,5: 1

SEbookmaker
februari 21, 2024
28 Visningar

Vårt val: Liverpool – Luton: Liverpool -1,5: 1

21.02.2024 20:30

En 4-1-seger mot Brentford, med mål från den återvändande Salah, höll Liverpool i toppen av ligatabellen, vilket inte kommer att förändras tack vare Manchester Citys vacklande mot Chelsea före starten av denna omgång. Luton kämpar för sin räddning och kommer inte att förvänta sig något lätt på Anfield, där gästerna senast förlorade 1-2 hemma mot Manchester United, även om de har gjort sitt 12:e PL-framträdande i rad!

Liverpool har dominerat på hemmaplan den här säsongen (10-2-0), men lägg nu till fem segrar på de sex senaste bortamatcherna och deras chanser att vinna titeln har ökat avsevärt. En väl förberedd avbytarbänk är också till stor del ansvarig för årets kampanj, eftersom de rödas avbytare redan har gjort 20 mål – flest av alla lag i PL.

Om man tittar på Lutons fem senaste bortamatcher (i alla tävlingar) hittar man inte en enda förlust (3-2-0). Hur självklart det än är är det värt att komma ihåg att gästerna har spelat på Sheffield, Burnley, Bolton, Everton och Newcastle. Och det var i den senaste duellen med en stark motståndare som vissa brister redan har visat sig, när Luton gjorde fyra mål (4-4).

Vad man ska satsa på:

Liverpool förlorade oväntat 1-1 i Luton i deras första möte, men de kommer inte att göra något liknande hemma och i den här formen. Tränare Klopps mannar har vunnit fyra av sina fem senaste matcher med minst två mål och kommer att förlänga den sviten.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

RABONASatsa på Rabona med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker