Granada – Valencia: Mindre än 2,5 mål per match

SEbookmaker
februari 24, 2024
26 Visningar

Vår förutsägelse: Granada – Valencia: Mindre än 2,5 mål

24.02.2024 14:00

Granada tog emot Almeria i den sista omgången i ett möte mellan de två sämsta lagen i ligan och det blev oavgjort 1-1. Det var Granadas tredje oavgjorda match i rad, efter att tidigare ha spelat oavgjort 3-3 mot Barcelona och 1-1 mot Las Palmas. Hemmalaget har dock väntat på en seger i sex omgångar nu (0-3-3), vilket är anledningen till att de fortfarande inte kan bryta sig ur nedflyttningszonen. Granada är sex poäng bakom Granada på räddning inför den 26:e omgången.

Stämningen i Valencia är mycket gladare. Till skillnad från förra säsongen står fladdermössen inte inför en nedflyttningsstrid, och tvärtom kan Valencia till och med hoppas på att avsluta i cupen. Från åttondeplatsen är man fyra poäng bakom TOP6. Valencia har dock inte lyckats göra ett enda mål i de två senaste omgångarna (Las Palmas 0-2, Sevilla 0-0) och har bara gjort fyra mål på de sex senaste matcherna. Hemmalaget har också varit lika (o)produktivt i de senaste sex matcherna, och med tre av deras fem mål gjorda i en enda match mot Barcelona, kommer det inte att bli några mål på lördag på Los Cármenes.

Vad man kan spela på:

Det första mötet den här säsongen slutade med en smal seger för Valencia (1:0) och returmatchen kommer sannolikt att bli något fattigare när det gäller mål. Ett bra alternativ kan vara ett spel på under.

Självförtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

1XBETSatsa på 1xbet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker