San José- Nashville: 2

SEbookmaker
februari 24, 2024
26 Visningar

Vårt val: San Jose- Nashville: 2

25.02.2024 04:07

Vakna upp! Nashville har en match från förra veckan som ska skaka dem ur deras letargi. De föll mot Dallas med 2-9 på hemmaplan. Det kom kort efter att man i en annan hemmamatch föll med 2-4 mot New Jersey. Coach Andrew Brunnette beklagade att hans spelare var på semester. Men han syftade inte på den semester de just hade haft (de återvände från en bye-vecka i samband med All-Star Game).

Han menade den ledighet som spelarna var tänkta att få den här veckan i Las Vegas. Laget spelade där, och spelarna fick gå en dag tidigare för att gå på en U2-konsert på en helt ny attraktion som kallas The Sphere (det är en gigantisk, sfärformad stadion som fortfarande har en ljusprojektion på insidan).

Men efter en så pinsam insats på hemmaplan ställdes allt in. Spelarna åkte inte. Coach och GM Barry Trotz skickade helt enkelt ett tydligt budskap till fansen. Spelarna måste hållas ansvariga. Och de svarade verkligen på det sätt som de borde ha gjort. Louis med 5-2 (de slåss om en slutspelsplats), sedan Vegas med 5-3 och slutligen Los Angeles med 4-1 i en mycket tuff match. Nu möter man det relativt sett svagaste laget i San Jose.

Jusse Saros, som jag antar att han hörde skulle vara tillgänglig på transfermarknaden, kommer att stå i mål. Han var speciellt bra mot LA i den senaste matchen.

Vad man ska satsa på:

San Jose har varit i kaos hela säsongen, de är det näst sämsta laget. De har förlorat fyra av sina fem senaste matcher och möter nu ett lag med mycket beslutsamhet. Biljetten är en ren tvåa.

Förtroende: 7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

WAZAMBASatsa på Wazamba med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker