Zlín – Venedig: mer än 183,5 poäng i matchen

SEbookmaker
februari 29, 2024
25 Visningar

Vår förutsägelse: Zlín – Venedig: mer än 183,5 poäng i matchen

29.02.2024 17:00

De två sista omgångarna av den ordinarie säsongen står på agendan i herrarnas Volleyboll Extraliga, där kampen om den sista platsen i den preliminära omgången kommer att utkämpas.

Nyckelmatchen för topp tio spelas i Zlín, där det tiondeplacerade Venedig nad Jizerou kommer att spela. Besökarna har ett bättre utgångsläge, hemmalaget är fyra poäng bakom. Deras motivation är annorlunda, på den sista platsen i tabellen försöker de avvärja spärr och eventuell nedflyttning från den högsta tävlingen, där de har varit kontinuerligt aktiva i 35 år.

Zlín hålls nära botten av ett dåligt hemmafacit (2-8), vann öppningsmatchen mot Ústí i sin hall, men behagade sedan bara sina fans med en femsetsvinst mot Beskydy. Hur som helst lyckades Zlín ta minst ett set från alla motståndare hemma, förutom i matcherna mot de två ledande (Lvi Praha, Kladno) och många set avgjordes i täta slut.

Venedig gynnades av sin specifika inomhusarena, de spelade inte mycket utomhus, tog bara sex poäng från utländska banor och spelade minst antal set (9) av alla deltagare i tävlingen. Men nu måste de också arbeta i Zlín, där de förra säsongen bara tog ett set på tre dueller.

Vad man ska satsa på:

Båda lagen går ut hårt, du kan förvänta dig en dragkamp för varje byte och en mycket lång match. Den första i Venedig fick trots allt avgöras genom tie-break. Det totala antalet poäng i matchen kan nå 200.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker