Los Angeles- Vancouver: 2

SEbookmaker
mars 5, 2024
27 Visningar

Vårt val: Los Angeles- Vancouver: 2

5.3.2024

Vancouver har nu upplevt sin värsta svit under säsongen och misslyckats med att vinna sju matcher under ordinarie tid. Det är ganska troligt att situationen kring stjärnan Elias Pettersson har tagit ut sin rätt på hela laget. Ledningen ville länge pressa honom att skriva på ett nytt kontrakt, eftersom han kommer att vara free agent om ett år och organisationens inriktning kommer att bero på honom. I slutändan fungerade det. När trade deadline närmar sig har ett mycket intressant erbjudande från Carolina enligt uppgift landat på bordet. Och Vancouver sägs allvarligt överväga det.

Men i slutändan kom han överens med Petterson om ytterligare åtta år och en sten föll från allas hjärtan. Det är mycket troligt att denna grundläggande osäkerhet har sipprat in i hela laget. När det väl var gjort slog Canucks Anaheim i den första matchen med 2-1. Resultatet ser inte övertygande ut, men Canucks var det klart bättre laget.

Nu möter man Los Angeles, ett betydligt bättre lag som slog dem med 5-1 för några dagar sedan. Lita på att Canucks försöker ge igen, nu när de vet att lagets integritet kommer att förbli intakt och att de kommer att kämpa med full styrka för Stanley Cup.

Vad man ska satsa på:

Detta kan vara en kamp mellan lag som snart kommer att stöta på varandra i slutspelet. Vancouver har mycket att ge tillbaka och eftersom de har blivit av med osäkerheten kring Pettersson kommer de att vara mer avslappnade. Laget är på väg, nu är det dags att fira. Oddsen är jämna, men Vancouver bör ändå vinna den här matchen.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

RABONASatsa på Rabona med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker