Hibino N. – Williams V.: Exakt resultat 2:0

SEbookmaker
mars 6, 2024
30 Visningar

Vårt tips: Hibino N. – Williams V.: Exakt resultat 2:0

07.03.2024 03:00

Efter fem långa år kommer den lokala legenden Venus Williams att spela i Indian Wells. Den nu trettiotreåriga amerikanskan har fått ett wild card. I den första omgången möter hon Nao Hibin från Japan.

Den äldre av systrarna Williams har dykt upp på banan ganska sporadiskt. Under de senaste två åren har hon spelat totalt fjorton matcher och bara vunnit tre. Förra gången den sjufaldiga Grand Slam-mästaren dök upp på US Open i augusti. Då förlorade hon två gånger i den första omgången 1-6 mot den belgiska kvalspelaren Minnen.

Den klara favoriten inför matchen är den 14 år yngre Hibin, som är rankad 80:a på WTA-rankingen. I den kaliforniska öknen har hon redan vant sig vid förhållandena under kvalet, där hon besegrade Argentinas Riera och Taiwans Sie. Sedan, vid den senaste turneringen i Dubai, mötte hon också den ovannämnda belgiska Minnen i kvalet och slog henne 6-4 och 6-2, vilket också kan vara ett visst riktmärke.

Vad man ska satsa på:

För Williams är detta hennes första livematch efter ett uppehåll på mer än sex månader, ett tydligt tecken på att hennes karriär obönhörligen närmar sig slutet. Även om Hibin inte är någon skytt bör hon helt klart dra nytta av betydligt mer spelerfarenhet och bättre fysisk kondition i det här fallet. Det kommer att vara över efter två set.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker