Zbrojovka Brno – Tábor: båda lagen gör ett mål/UN

SEbookmaker
mars 8, 2024
30 Visningar

Vårt tips: Zbrojovka Brno – Taborsko: båda lagen kommer att göra mål/UN

09.03.2024 18:00

Den tredje barrageplatsen kommer att spelas på lördag kväll på Srbská Street, som överraskande hålls av Tábor med en poängs ledning före matchen.

Zbrojovka kommer att besegra det starkaste försvaret i tävlingen, Jihočeši var det enda laget som pressade sitt målsnitt under ett, de höll sin nionde nolla för säsongen i vårens hemmapremiär mot Chrudim, men 0:0 oavgjort tillfredsställde dem inte mycket. Faktum är att Tábor saknade sin bästa höstmålskytt Dordic plus ytterligare två spelare som är tillbaka för Brno-matchen.

Den sydmähriska metropolen var upptagen igen denna vecka, när det avslöjades att försäljningen av klubbens aktier, som tillkännagavs förra året med stor pompa, återigen har gått till spillo, och så förblir ägaren ägaren, den fan-hatade Václav Bartoněk. Under tiden förlorade laget ytterligare värdefulla poäng mot Dukla (3:3). Innan matchen på Julisce kanske han hade tagit oavgjort, men när du är tre upp, är du logiskt arg. Hur som helst, det positiva var att Zbrojovka tog poäng även utan den distanserade kanonisten Řezníček.

Vad man ska satsa på:

Brno kämpar på serbiska (3-1-4) och att spela på en hemmaseger till låga odds är en förlustaffär. Med de bästa målskyttarna tillbaka är det bättre att försöka få båda lagen att göra mål – det har hänt fyra gånger på fem ömsesidiga andraligamatcher.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

WAZAMBASatsa på Wazamba med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker