Liberec – Olomouc: 1

SEbookmaker
mars 12, 2024
28 Visningar

Vårt tips: Liberec – Olomouc: 1

12.03.2024 18:00

Den extremt dramatiska och jämna serien i slutspelet mellan Liberec och Olomouc har nått den avgörande femte omgången.

Nordtjeckerna gick in i den åttonde omgången som storfavoriter, men efter att ha förlorat båda hemmamatcherna var det få som trodde på dem längre. Liberianerna gav dock inte upp utan lyckades vinna båda bortamatcherna i Hanás huvudstad.

På tisdag kommer båda lagen att spela för allt under Jested. ”Momentum” är nu tydligt på Liberecs sida, som redan har lyckats avvärja två imaginära svärdbollar och kommer att gå in i drabbningen med en betydande psykologisk fördel. ”Vi hade energi, lust och beslutsamhet. Från den första spelaren efter läkaren kunde man känna att vi inte ville ta farväl av säsongen”, sa den erfarne anfallaren Michal Bulíř efter helgen.

Även om den här sviten motsäger hemmaplansfördelen kommer alla sviter till ett slut. Mästaren säsongen 2015/16 besegrade Olomouc på sin is i fyra tidigare matcher före slutspelet och kommer definitivt att betraktas som en het kandidat för uppflyttning i sitt ”vita helvete”.

Vad man ska satsa på:

Liberec var på gränsen till eliminering efter två nederlag. I Olomouc avvärjde de slutet på säsongen två gånger och återfick sitt mentala välbefinnande före den avgörande hemmamatchen. Tigrarna kommer att fullborda vändningen och slå de upprörda Hanaks för tredje gången i rad.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

WAZAMBASatsa på Wazamba med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker