Bournemouth – Luton: +2,5 mål

SEbookmaker
mars 13, 2024
25 Visningar

Vårt val: Bournemouth – Luton: Mål: +2,5

13.03.2024 20:30

Bournemouth räddade en poäng hemma mot Sheffield Wednesday (2-2) i förra omgången tack vare Enes Unals första mål för klubben, men Cherries var förstås missnöjda med att inte få med sig alla tre poängen i mötet med tabellens sista lag. De kommer att kunna gottgöra sig mot en annan nedflyttningsmotståndare när Luton, som tog en poäng mot Crystal Palace (1-1), reser till deras stadion.

Andoni Iraolas mannar vann senast hemma i ligan den 26 december, men de har fortfarande tillräckligt med ledning för att nå nedflyttningszonen. Men att hämta upp ett tvåmålsunderläge under de sista 20 minuterna kan nu fungera som en språngbräda till bättre prestationer och kanske till och med fler gjorda mål. Bournemouth har bara gjort mål 14 gånger på hemmaplan på 13 matcher.

Luton har gjort mål på bortaplan i sex ligamatcher i rad, men har inte vunnit sina fyra senaste (0-2-2). Problemet är främst ett läckande försvar, som redan har släppt in 30 mål på motståndarnas mark (målskillnad 17:30), nio av dem i de tre senaste sådana matcherna. Totalt sett har Luton inte vunnit på sex ligamatcher i rad och deras räddning blir alltmer komplicerad.

Vad man ska satsa på:

Omgång 17 kan bli målrik. Bournemouth hämtade sig i slutet av sin senaste hemmamatch och slog Burnley (2-0) en vecka tidigare. Luton har sedan släppt in 14 mål på sina fyra senaste tävlingsmatcher, vilket hemmalaget bör dra nytta av.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker