Rangers FC – SL Benfica: varje lag gör ett mål och mer än 2,5 mål i en match

SEbookmaker
mars 14, 2024
27 Visningar

Vårt val: Rangers FC – SL Benfica: varje lag kommer att göra mål och mer än 2.5 mål i matchen

14.03.2024 18:45

Tre inbördes möten sedan 2020, tre oavgjorda matcher och totalt 14 mål! Dessa rivalers matcher är underhållande, de delade vänskapligt 2-2 i Lissabon för en vecka sedan och deras uppflyttningschanser är mer eller mindre fifty-fifty.

Rangers har lett två gånger, Benfica har kvitterat två gånger, den första gången efter en strikt utdömd straff för handboll, den andra gången tack vare ett självmål, och de har också 2-2 i sina dueller. Båda lagen spelade offensivt och tog sig ofta in i målområdet, Eagles producerade 25 skott (5 på mål) och 14 hörnor förra torsdagen. Skottarna behövde två färre målchanser, men Eagles försvar har bekräftat sina problem de senaste veckorna och släppt in tio mål på fyra matcher, med 0-5-debaclet i Porto som särskilt anmärkningsvärt.

På Ibrox Park, uppbackade av en utsåld publik, kommer Rangers att vara ännu starkare och djärvare. De har en nio matcher lång svit utan förlust i Europa League och mot sina portugisiska motståndare har de 8 segrar och 3 oavgjorda matcher från de senaste elva mötena där. Benfica och särskilt deras tränare Roger Schmidt är under stor press. De åkte ur Champions League i höstas, de gör inte bra ifrån sig i den portugisiska ligan och fansen skickar iväg den tyske tränaren med budskapet att ingen är mer än Benfica.

Vad man ska satsa på:

Ibrox kommer att bevittna ännu en intensiv kamp mellan dessa rivaler där målen kommer att falla. Båda lagen kommer att göra mål och minst tre kommer att produceras igen.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker