San José: handikapp +2

SEbookmaker
mars 14, 2024
27 Visningar

Vårt val: San Jose: handikapp +2

15.03.2024 00:07

San Jose är sinnebilden av elände denna säsong, med endast 39 poäng är man för närvarande det sämsta laget i NHL. Men då och då lyckas man få till ett hyfsat resultat eftersom motståndarna helt enkelt underskattar dem. Senast förlorade man i Philadelphia med endast ett mål 2:3, innan dess vann man i Ottawa med 2:1. Ikväll möter de ett lag som är i oordning.

Samtidigt har kapten Sidney Crosby svårt att acceptera att laget trejdade hans kantspringare och gode vän Jake Guentzel vid den senaste trade deadline. 18 år in i sin NHL-karriär var han van vid att Penguins tog steg mot slutspelet, rörde sig framåt och hade en vinnarmentalitet. I år sålde de för första gången, och för en klubbikon är det något han inte har kommit till rätta med. Och det har inte heller resten av laget, vilket är en reflektion av honom i spegeln. Pittsburgh har förlorat sina senaste 4 matcher med sammanlagt 2-17. Det är en overklig och sorglig historia.

Visst kan det hända att de får tag på ett lag som San Jose. Men Sharks har ett par saker som gör det mer problematiskt. För det första har de ett power play i full gång. De har konverterat på sju av sju möjligheter i sina senaste fyra matcher. De har också en skottprocent på 12 procent, femte bäst i mars månad. Pittsburgh ligger sist med 3,5 procent.

Vad man ska satsa på:

Vi säger inte att Sharks ska vinna, även om det är ganska realistiskt i Pittsburghs situation. Men det kommer inte att bli en fantastisk resa för hemmalaget ikväll, så San Jose kan få ett resultat som inte blir pinsamt. Handikappet med två mål plus är säkert och fortfarande till en bra kurs.

Förtroende: 7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker