mars 15, 2024
24 Visningar

Vårt tips: Olomouc B – Vyškov: vinnare Vyškov

15.03.2024 17:00

Två våromgångar räckte och ledningen för det första Vyškov-laget krympte till en poäng. Höstens halvmästare misslyckades först med att övervinna försvarsmuren hos nykomlingen från Kroměříž, där man förlorade 0:1, och spelade sedan oavgjort 2:2 med Vlašimí hemma, vilket kan betraktas som en seger med tanke på matchens förlopp. Diallo gjorde mål i den 90:e och 93:e minuten. Poängen i sista minuten kommer att ge laget en boost, efter de stora vinterförändringarna börjar laget gradvis komma till rätta och de nya spelarna börjar vänja sig vid det.

Sigmas B-lag har en etablerad axel, men laguppställningen är oviss, beroende på om spelare från den bredare truppen i första divisionen är tillgängliga. I måndagens match i den inledande våromgången hade juniorlaget dem till sitt förfogande och slog Jihlava med 3-0 på hemmaplan. Av de tre målskyttarna (Singhateh, Fiala, Israel) kom bara en till spel i Prostějov och det blev en 0:2-förlust. Eftersom Olomouc’s A-lag spelar i helgen kommer det inte att bli många förstärkningar i reservuppställningen.

Vad man ska satsa på:

Trots vinsten över Jihlava är Sigma det sämsta laget i tävlingen i hemmamatcher. Vyškov vann båda sina två senaste matcher med noll, så de kan registrera sin första vårseger på Androva stadion.