Udinese – Torino: 0

SEbookmaker
mars 16, 2024
29 Visningar

Vårt tips: Udinese – Torino: 0

16.03.2024 15:00

En värdefull 2-1-seger mot Lazio skickade upp Udinese till 13:e plats, och framför allt tre poäng från nedflyttningsstrecket. Torino tappade sin position på den övre halvan av tabellen efter 1-1 i Neapel och ersattes på tionde plats av Monza, och deras kamp om cuperna blir mer komplicerad efter fyra matcher utan seger (0-2-2).

Udinese firade bara sin fjärde seger för året senast, varav tre ironiskt nog kom på mark av starka motståndare (Juventus, Milan, Lazio). Förbättringen i de fem senaste omgångarna (2-2-1) skulle nu vilja bekräfta detta framför sina egna fans och inblandning i kampen för frälsning kan vara ett minne blott.

Gästerna njöt av oavgjort i Neapel, då man inte stod för någon dålig insats, plus ett vackert mål från anfallaren Sanabria. Men det räcker inte till Europacuperna och Turin kommer självklart bara att spela för en position i den övre halvan av tabellen. Den enda segern på de fem senaste bortamatcherna (1-3-1) tyder på att resande inte är bra för Ivan Jurics mannar.

Vad man ska satsa på:

Torino har bara vunnit tre gånger på bortaplan den här säsongen och spelat oavgjort fem gånger. Den första matchen mellan de två lagen slutade oavgjort (1-1), liksom nio av Udineses 14 hemmamatcher den här säsongen, inklusive de tre senaste i rad.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker