Winnipeg- Edmonton: 2

SEbookmaker
mars 26, 2024
26 Visningar

Vårt val: Winnipeg- Edmonton: 2

26.3.2024

Sedan segern över Rangers har Winnipeg helt tappat spelstrukturen. Man hade det inte mot Islanders, man hade det inte mot Devils och man hade det inte mot Washington senast. Om Gabriel Vilardis skada ligger bakom det är tveksamt, men just nu trampar Jets vatten. Kanske får de se det mot Edmonton, ett annat lag som har haft en match ledig just nu. Oilers förlorade i både Toronto och Ottawa under helgen, trots att man var klart bättre i båda matcherna, men stötte på bra målvaktsspel.

Nattens match kommer att bli avgörande för Jets. De har varit tandlösa i båda riktningarna under de senaste fyra. De har i genomsnitt skjutit 27:35 skott på mål (Edmonton har det bakåt med 37:25). De har bara 43 procent farliga skott och 46 procent förväntade mål. Det är desperat lågt. De har tragiska korttids- och power play-möjligheter. De har många kastruller på spisen och en rinner alltid över. De kan luta sig mot sin fantastiska målvakt Connor Hellebuyck, men de måste få tillbaka andra saker.

De kommer säkert att börja med defensiven idag, men Oilers kommer att vara hungriga och kommer att fylla på med bensin efter två förluster, speciellt eftersom de spelade ut både Toronto och Ottawa.

Vad man ska satsa på:

Räkna med en förbättrad insats från Winnipeg på backsidan, men det kommer inte att räcka mot det offensivt starka Oilers.

. Förtroende: 6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker