Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: mål för båda lagen/UN

SEbookmaker
mars 29, 2024
28 Visningar

Vårt tips: Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: varje lag kommer att göra mål / UN

29.03.2024 18:00

Det kokar på serbiska. Den aviserade försäljningen av klubben dröjer, den hatade ägaren Bartoněk möter fansens vrede, under den senaste hemmamatchen mot Tabor (0:0), istället för att heja på honom, gick säkerhetspersonalen och polisen till handling. Stämningen är upprörd över Zbrojovkas miserabla resultat, som bara har tagit två poäng under våren och efter den senaste förlusten i Chrudim (1:3) redan har fyra poäng upp till en barrageplats. Tränare Polách, som bara har varit tränare i sex matcher, är i fara. Han kommer ändå att sitta på bänken mot Spartas B-lag, men ytterligare ett bakslag kan bryta hans nacke.

Letenské reserv är oförutsägbara, de började våren med en hemmaseger mot Prostějov (4:0), sedan vann de i Chrudim 2:0, men innan landslagsuppehållet förlorade de överraskande 1:2 hemma mot Varnsdorf, det sista F:NL-laget vid den tidpunkten. Laget är vanligtvis utan några större förstärkningar från förstaligalaget, även om Ševčík, som flyttade från Brno till Sparta i somras, har startat nio matcher, men inte tagit sig in i Priskes lag.

Vad man ska satsa på:

Zbrojovka behöver desperat vinna, och i höstas lyckades man göra det i Prag tack vare två sena 2-1-mål. Sparta har spelat djärvt och ganska framgångsrikt på bortaplan (4-2-4, 14:13), så båda målen kan falla.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker