Slovácko – Slavia: 2

SEbookmaker
mars 30, 2024
28 Visningar

Vårt tips: Slovácko – Slavia: 2

30.03.2024 18:00

Slavia är fortfarande i en dragkamp med Sparta om toppen av tabellen, och den här gången kommer de att spela sin match först, så att de kan sätta stadsrivalen under press om de vinner.

Trpišovskýs lag hade nytta av landslagsuppehållet, eftersom några i laget hade möjlighet att ladda batterierna efter ett tufft schema eller att återhämta sig. Dessutom har klubben från Uherské Hradiště varit en favoritmotståndare för Sešiovans på senare tid, och Slavia har vunnit åtta av nio matcher. Med ankomsten av tandemet Staněk – Zima har gästernas försvar stärkts, Slavia har inte gjort mål på de senaste fem matcherna i FORTUNA:LIZA. Laget går mycket bättre på våren än på hösten, Jureček (13) och Chytil (11) är tvåa respektive trea i tabellen över kanonspelare.

Slovácko har inte haft en idealisk vår och har bara vunnit en match. Laget kämpar med produktiviteten och även försvarsspelet har mattats av i Kadlecs frånvaro. Den tidigare landslagsspelarens skadade akilleshäl verkar vara hela lagets akilleshäl. Laget har inte kunnat hålla nollan under våren, noll i ryggen, inte ens den här gången. Även om Slovácko vet hur man pushar för stora matcher, och ett ”fullt hus” förväntas, saknas den individuella kvaliteten på varje position. Detsamma gäller det systematiska samspelet, som inte är lika precist som på Prags sida.

Vad man ska satsa på:

Slavia är pappersfavorit inför matchen, all statistisk data, inklusive inbördes dueller, samt spelprestationen talar för gästerna. Dessutom hade gästerna en chans att läka sina sår och ladda batterierna under landslagsuppehållet. Matchen finns tillgänglig hos BetBuilder.

Förtroende:

Rekommendation 8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker