Hurkacz H. – Draper J.: 1

SEbookmaker
april 8, 2024
25 Visningar

Vårt tips: Hurkacz H. – Draper J.: 1

09.04.2024 11:00

Den polske tennisspelaren Hubert Hurkacz gjorde en utmärkt insats i Estoril-turneringen förra veckan, vilket gav honom hans åttonde ATP-titel. Han vann finalen mot den spanske grusspelaren Pedro Martinez med 6:3, 6:4, slog 15 ess och hade inte en enda breakboll. På sätt och vis var det en perfekt match från hans sida.

Hurkacz skulle vilja ta med sig den här formen till Monte Carlo, där han i första omgången möter Jack Draper, som han slog i andra omgången med 6:3, 6:7, 7:5 förra året i Monaco. Och han kommer att vara favorit även den här gången.

Den 22-årige Draper har inte spelat mycket på grus så här långt i sin karriär. Den brittiska ynglingen är mer benägen att spela på hårda underlag eller inomhus, och har bara spelat 31 matcher på grusbanor bland proffs. Men lerturneringar är helt enkelt oundvikliga bland de bästa, så i år kommer han att försöka förbättra sitt rekord från förra året, då han registrerade tre segrar och tre nederlag under denna del av säsongen.

Vad man ska satsa på:

Hurkacz är i utmärkt form, efter att ha vunnit lerturneringen i Estoril, och kan vara en av spelarna som går långt i Monte Carlo om han kan behålla formen från den portugisiska turneringen. Han kommer att ta sig an den unge britten Draper i den första omgången och slog honom för andra gången i Monaco Masters.

Förtroende:

8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker