Vsetín – Zlín: 1

SEbookmaker
april 9, 2024
21 Visningar

Vårt tips: Vsetín – Zlín: 1

09.04.2024 18:00

Oväntat jämn finalserie i den första hockeyligan håller på att utvecklas. Efter fyra matcher har Vsetín skapat ett powerplay och kan omvandla det inför sina fans, vilket är en enorm motivation.

I en upprepning av förra årets final vann Zlín den andra matchen i Lapac, där Vsetín sköt 50:17. Vsetíns skottöverlägsenhet i hemmamatcherna var överväldigande (90:39), i helgens match i Zlín var serien visuellt utjämnad, men i detaljerna var Vsetín bättre igen och vann 5:3 och 4:3.

Zlín spelar inte med erfarna stöttepelare (Holík, Köhler), förutom Salonen och delvis Riedl faller försvararna igenom, Suhrada, Novotný och Warg hänger inte med, gör misstag och lägger ut fouls. Vsetín ser piggare ut, har bättre rörelse och paret Machala-Zabusovs är helt oöverträffat av Zlin-spelarna med sin snabbhet. Den enda svagare Vsetín-länken är den osäkra målvakten Zhukov, men Zlín använder honom inte mycket. Och när den ryske målvakten släpper något, täcker hans lagkamrater det i offensiv zon.

Vad man ska satsa på:

Vsetin kan mer eller mindre slå sig själva om de inte får spelet i sina huvuden. Men det kommer inte att hända, med utsikterna till en extra liga barrage, kommer de att ta emot sin regionala rival för fjärde gången.

Förtroende:

8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

1XBETSatsa på 1xbet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker