Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1.5

SEbookmaker
april 9, 2024
36 Visningar

Vårt val: Anaheim- Los Angeles: Anaheim +1.5

10.04.2024 04:07

Den här matchen kan bli en fälla för favorittippade Los Angeles. Kings har vunnit 3 raka och satt sig själva i en bra position för att stanna kvar i slutspelet, men de var under stor press i sin match mot Vancouver och slog bara ett svagt San Jose med 2-1. Förhoppningsvis får fansen se en spelbar version av sitt lag när slutspelet drar igång om två veckor.

Men den här matchen är ett stadsderby, och Anaheim (trots att de fortfarande är ett av de sämsta lagen i tävlingen) har inte spelat dåligt på sistone. Man tog en poäng för oavgjort under ordinarie tid och kvitterade matchen mot St Louis till 5-5 med två sena mål. För en gångs skull var han mer aktiv. Ducks hade 38 skott, väldigt mycket för att vara dem. De förlorade borta i Seattle tidigare, men de lyckades också slå Calgary borta.

I avancerad statistik har de ett ännu bättre record än Kings under de senaste åtta dagarna. De ligger på 49 procent i förväntade mål, Kings ligger på 44 procent. De är även femma i NHL när det gäller andelen farliga skott på mål med 61 procent. Kings ligger precis i mitten av tabellen på 50 procent. De har en skottprocent på 13 procent.

Kings är fortfarande favorit, men detta är en match som är viktig för Ducks som sista match i en rörig säsong och de skulle älska att göra det svårt för sin rival att nå slutspelet.

Vad man ska satsa på: Ett stadsderby är alltid en annorlunda typ av match. Kings har kraft, men Ducks har spelat ganska bra på sistone och kommer att vilja vinna den här matchen lite mer än andra. Att spela på hemmahandikappet kan löna sig.

Förtroende: 8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker