Opava – Sparta B: mindre än 2,5 mål i matchen

SEbookmaker
april 12, 2024
24 Visningar

Vårt tips: Opava – Sparta B: mindre än 2,5 mål i matchen

12.04.2024 18:00

Opava möter Sparta efter en vecka. Efter semestercupmatchen mot A-laget Letná, som schlesierna förlorade med 0:2 i semifinalen av MOL-cupen inför ett utsålt stadion, återvänder de till den andra ligaverkligheten med en duell med B-laget i Prag-laget. Efter en lovande start på vårsäsongen är de i en resultatkris, de har fått två poäng från fyra ligaomgångar och börjar sakta dyka in i räddningsracet. Laget gör inga mål, om de gör några så är det högst ett, bara Kroměříž är mindre produktiv i tävlingen.

Den som däremot inte har några problem med produktiviteten är Spartas reservlag, som har gjort femton mål på fem matcher under våren och skjutit upp till åttonde plats. De unga spartanernas matcher är underhållande, med mål på båda sidor av planen, i genomsnitt mer än tre per match. Senast förlorade ungdomarna från Letna med 5-3 hemma mot Vyškov, innan dess vann de med 3-2 på Zbrojovka. Hur som helst kommer de nu att besegra ett av de starkaste försvaren i tävlingen, vilket de lärde sig under hösten, när den första ömsesidiga matchen slutade 0:0.

Vad man ska satsa på:

Motståndarnas spelfilosofi är helt annorlunda och matchen i Opava kommer paradoxalt nog att bli svårare för gästerna än mot Vyškov eller Brno, som spelar öppet. Mer än två mål kommer inte att göras i matchen.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker