Fiorentina – Plzen: -2,5 mål

SEbookmaker
april 18, 2024
25 Visningar

Vårt tips: Fiorentina – Plzen: -2,5 mål

18.04.2024 18:45

Den senaste tjeckiska cuprepresentanten spelade mållöst mot Fiorentina i Conference League i Štruncové sady för en vecka sedan och kommer att gå in i returmötet med en chans att avancera till ECL-semifinalen.

Viktoria stärkte sitt självförtroende inför torsdagens match i Florens, då man lyckades slå Prag Slavia (1-0) efter en mycket bra insats i helgen. Speciellt lagets försvar fungerar som ett urverk, och tränare Koubek har ingen anledning att ändra på något som fungerar.

Även i Italien kommer det tjeckiska laget att förlita sig på ett ärligt försvarsspel från hela laget, med början från anfallaren Chorý, som är mycket uppskattad på båda sidor av planen. Han hjälper Wests avsevärt i både defensiva och offensiva standarder, och är ett av de största hoten och spelarna som kan göra mål. Tyvärr har Pilsen saknat dessa på sistone, och det är bara den gänglige anfallaren och mittfältaren Šulc som har haft ett stabilt målskytte.

Fiorentina bjöd inte på mycket i det första mötet, den italienska klubben dominerade bollinnehavet men skapade inte alltför många chanser. Detta är en bild som är välkänd från Serie A, där laget har haft det kämpigt under en längre tid. Barak och co. jobbar hårt för varje mål. Endast sällan lyckas laget göra två mål i slutändan, oftast slutar det med ett gjort mål.

Belotti, den tidigare landslagsspelaren, kan inte komma i form sedan hans vinterankomst från AS Roma (ett mål i ligan). Så ingen målmaskin från hemmalaget kan förväntas. Fiorentina är väl medvetna om att de kommer att ställas mot en taktiskt avancerad motståndare och kommer att vara nöjda med vilket resultat som helst som säkrar uppflyttning.

Vad man ska satsa på:

På samma sätt som i den första matchen (0:0) kan vi inte förvänta oss ett högre antal mål i matchen, gästerna kommer att spela från ett säkert försvar och komma på nerverna hos hemmalaget. Med tanke på hemmalagets målform de senaste veckorna är det färre mål i matchen som erbjuds. En annan möjlighet är oavgjort i halvtid.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

20BETSatsa på 20bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker