Arsenal – Chelsea: 1

SEbookmaker
april 23, 2024
28 Visningar

Vårt tips: Arsenal – Chelsea: 1

23.04.2024 21:00

Arsenal London lade besvikelsen över uttåget i Champions League bakom sig när de slog Wolverhampton med 2-0 i helgen och återvände till toppen av tabellen. Chelsea, å andra sidan, misslyckades med att nå semifinalen i FA-cupen och förlorade med 0-1 mot Manchester City på Wembley.

Arsenal återvänder hem, där de senast förlorade med 0-2 mot Aston Villa och efter 2-2 mot Bayern var detta den andra hemmamatchen de misslyckades med att vinna. Innan dess hade man dock vunnit sex matcher i rad och gjort 18 mål. Hans hemmafacit (12-2-2) är också talande, med minst fyra mål i hälften av matcherna.

Chelsea vann sin senaste ligamatch mot Everton med 6-0, där den store Cole Palmer bidrog med fyra mål. Publikens uppmärksamhet undgick dock inte skärmytslingen före straffläggningen med 3-0, vilket tränare Pochettino kommenterade med att säga att hans unga lag måste lära sig sin läxa. Och det är lagets omognad och oberäkneliga prestationer som har hämmat de blå mest den här säsongen.

Vad man ska satsa på:

Arsenal kan sätta press på sina närmaste rivaler i veckans första match och med tanke på deras starka hemmafacit kan vi tro att de kommer att göra det. Dessutom bekräftade Chelsea i helgen att de ännu inte är en stadig match för de bästa.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker