22Bet Ukraina

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
juli 21, 2024
51 Visningar

Ukraina ligger på andra plats i Europa när det gäller storlek. Landet anses vara ett av de fattigare länderna i Östeuropa. Landet befinner sig för närvarande i krig med Ryssland, även om konflikten officiellt började tidigare i och med annekteringen av Krimhalvön. Ukraina är inte medlem i EU, men kan räkna med EU:s stöd i den pågående konflikten. Legaliseringen av gambling och onlinespel kom relativt sent, först 2020.

Spelets historia i Ukraina

Ukraina var under mycket lång tid en del av Sovjetunionen, där den dominerande mängden spel var förbjuden enligt lag. Det var inte förrän 1991 som landet lyckades bli självständigt, vilket gav landet möjlighet att stifta sina egna lagar. Som ett resultat av detta beslutades att legalisera spel så snart Ukraina hade etablerats. Fram till 2009 växte spelandet mycket intensivt. Denna tid kallas för ”spelandets guldålder”, då branschen hade en idealisk grogrund för expansion. Framför allt utnyttjade man lösare regleringar, den allestädes närvarande korruptionen eller den perfekt organiserade brottsligheten. Spel var ofta orsaken till mycket uppmärksammade skandaler.

22bet Ukraina

Så småningom motiverades regeringen att agera av ett brandutbrott i Dnipropetrovsk, då så många som 10 personer som hade befunnit sig i en spelhall dog. Som ett resultat av detta beslutades att alla spelaktiviteter skulle stängas, och de kunde öppnas igen när deras säkerhet hade verifierats.

Ett förbud mot spel infördes fram till 2010 och omfattade även onlinespel, även om detta inte hade någon rationell grund. Följaktligen fick ukrainarna ett stort intresse av att använda olicensierade spelplattformar.

Trots den efterföljande legaliseringen av den ukrainska spelsektorn väljer det ukrainska samhället fortfarande gärna olicensierade plattformar, vilket minskar budgetintäkterna. Intäkterna mellan 2005 och 2008 var så höga som 967 miljoner euro. År 2020 legaliserades gambling i Ukraina igen, inklusive onlinespel. Så småningom var dock landbaserade försäljningsställen tvungna att stängas från 2022 på grund av kriget med Ryssland.

22bet Ukraina – är portalen framgångsrik?

Spelplattformen 22bet Ukraine är extremt populär i landet. Användare är mycket angelägna om att registrera sig hos denna bookmaker. Detta beror främst på en mycket attraktiv kampanj som en belöning för att registrera sig och göra en insättning. De kan sedan få bonusar som är avsedda för vanliga spelare.

22bet Ukraina är rikt på möjligheter att placera olika satsningar. Evenemang på många populära sporter görs tillgängliga. Dessutom har ukrainare också möjlighet att använda ett speciellt online casino. Hela portalen kröns av utmärkta säkerhetsåtgärder, som skyddar både personuppgifter och de medel som överförs och samlas in av spelare. Den höga kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls framgår bäst av den licens som beviljats av Curacao-regeringen.

22BET ► Satsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare PECHOVANIKOLA@seznam.cz