22Bet Somalia

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
augusti 2, 2024
56 Visningar

Somalia är ett av de fattigaste länderna i världen. Det intar den andra, skamliga platsen. Landet är till övervägande del muslimskt, och hela 99 procent av befolkningen bekänner sig vara muslimer. Landet kämpar inte bara med fattigdom, utan också med inbördeskrig. Lagen i Somalia är starkt kopplad till innehållet i Koranen, så i det här landet är spel olagligt. Dessutom är onlinespel också tekniskt sett olagligt, även om man kan säga att somalier har ett vidöppet fönster av möjligheter med utländska bookmakers.

Historia om spel i Somalia

Faktum är att spel i Somalia alltid har varit olagligt. Somalia var en tidigare italiensk koloni och på den tiden fick allmänheten inte använda bookmaking-tjänster. Förbudet mot spel är en följd av den övervägande muslimska befolkningen i landet. Islamisk lag förbjuder starkt användningen av hasardspel. Detta behandlas som en moralisk och kriminell överträdelse, men när man analyserar denna aspekt i andra muslimska länder kan man se en mycket annorlunda inställning i detta land.

Inga lagliga spelverksamheter finns i Somalia, men allmänheten är angelägen om att delta i det statliga lotteriet. Trots det rådande förbudet kan somalier välja att delta i illegala vadslagningsorganisationer. De som ertappas med att spela kan bli piskade offentligt, ett traditionellt islamiskt straff.

22bet Somalia

Onlinespel är trots det officiella förbudet inte något som faktiskt verkställs. Detta beror först och främst på den mycket låga tillgången till internet samt det pågående inbördeskriget, som gör att statens uppmärksamhet riktas mot helt andra aspekter. Dessutom har den nuvarande lagstiftningen inte i någon större utsträckning följt med i den tekniska utvecklingen.

Hur lockar 22Bet Somalia nya användare?

För somaliska invånare har 22Bet Somalia ett mycket brett erbjudande. Först och främst uppmärksammas det mycket breda utbudet av satsningar som kan placeras. Spelare kan satsa på lagsporter, kontaktsporter såväl som individuella sporter. Dessutom tillhandahålls också andra spelmöjligheter. På 22Bet Somalia är de mest populära sporterna bland användarna basket, snowboard, volleyboll och handboll. Dessutom är somalier angelägna om att välja att satsa på schack.

Alla somalier som bestämmer sig för att öppna ett konto på 22Bet Somalia kan se fram emot attraktiva bonusar. Nya spelare som vill satsa på sportspel kan få upp till 50 GBP. Å andra sidan kan de som bestämmer sig för att använda 22Bet Somalia casino få så mycket som 250 GBP extra. Dessutom finns det också attraktiva bonusar för vanliga spelare som är mycket populära – måndags- och fredagspåfyllningar. Att tjäna ytterligare gratis medel ger dem en källa till ytterligare och bra underhållning.

22BET ► Satsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare PECHOVANIKOLA@seznam.cz