22bet Togo

PECHOVANIKOLA@seznam.cz
augusti 8, 2024
60 Visningar

Togo, Republiken Togo, är ett litet afrikanskt land som är ganska fattigt. Invånarantalet i Togo är cirka 8,5 miljoner medborgare. Förr i tiden var Togo en av de franska kolonierna. Bland andra länder sticker Togo ut med sin mycket höga andel voodoo-troende. Spel har varit lagligt i landet sedan 1966 och de juridiska aspekterna av onlinespel har hittills inte reglerats.

En sådan situation är sällsynt i dagens länder. De flesta länder har en ståndpunkt även om de inte fullt ut genomdriver lydnad mot allmänheten i denna fråga. Detta är typiskt för fattigare länder, där befintliga lagar inte hålls uppdaterade. Hur stort är intresset för denna marknad bland utländska bookmakers? Har en plattform för 22bet Togo etablerats?

Historia av spel i Togo

Togo fick sin självständighet från Frankrike 1960. Under de kommande tre åren kan den rättsliga statusen för spel beskrivas som okänd. År 1966 publicerades den första spellagen. Detta följdes av den första officiella legaliseringen av spel enligt dekret nr 66-8. Togoleser kunde lagligen delta i lotterier och lotteriliknande spel.

Loterie Nationale Togolaise (LONATO) skapades också. År 1989 fick LONATO befogenhet att utfärda spellicenser och blev Togos regleringsorgan baserat på förordning nr 80-29 från 1989. År 2006 antogs ett interministeriellt dekret nr 004/MEFP/MATD/MS/MDPRDAC/CAB, vilket gjorde det möjligt för LONATO att utfärda licenser till privata företag. Som ett resultat av detta kan man till och med se det afrikanska spelbolaget Lydia Ludics verksamhet på den togolesiska marknaden.

22bet Togo

Avsaknaden av reglering av onlinespel utgör en slags inkörsport för utländska bookmakers som vill erbjuda sina tjänster till Togos invånare. De är inte skyldiga att skaffa och betala för en licens, så många utländska plattformar accepterar spelare som kommer från Togo.

Kan togolesiska invånare använda 22bet Togo-plattformen?

22bet-spelplattformen accepterar spelare som kommer från Togo. De kan registrera sig och använda alla tjänster som tillhandahålls av denna bookmaker på 22bet Togo-plattformen. 22bet Togo-plattformen finns i överflöd med ett stort antal attraktiva bonusar och kampanjer, som tillhandahålls för både nya och vanliga spelare. Webbplatsen är baserad på ett mycket tydligt gränssnitt, vilket gör det enkelt att satsa och spela på kasinot.

Användare har också möjlighet att använda appen, vilket avsevärt förbättrar och underlättar vadslagning och gör det möjligt att göra det var som helst där internet fungerar. Appen fungerar mycket smidigt på de flesta smartphones. Det krävs inte att man har de senaste programvaruversionerna, vilket uppskattas särskilt av dem som bor i fattigare delar av världen.

Att skapa en mobilapp för 22Bet Togo var ett utmärkt drag som har förbättrat användarupplevelsen avsevärt. Samtidigt har den fått mycket positiv feedback.

22BET ► Satsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare PECHOVANIKOLA@seznam.cz