Real Madrid – Bayern München: 1

SEbookmaker
maj 7, 2024
20 Visningar

Vårt tips: Real Madrid – Bayern München: 1

08.05.2024 21:00

Den första matchen mellan de två lagen slutade 2-2 i München för en vecka sedan och Bayern hade en betydande fördel när det gäller spelet. Detta var ganska överraskande, eftersom den tyska jätten har kämpat i den lokala ligan den här säsongen, medan Real marscherar obevekligt mot titeln i Spanien.

Så frågan är om Kane och co. kan bygga vidare på en liknande prestation, eller om de kommer att göra en mer ligamässig prestation som de gjorde mot Stuttgart (1:3). De två ansiktena i det bayerska laget i synnerhet är ett betydande handikapp, och även om laget kommer att vara enormt motiverat, borta under den nuvarande säsongen har de redan snubblat på adresser där det verkligen inte förväntades (Saarbrücken, Bochum, Heidenheim, etc.).

Thomas Tuchel kan åtminstone vara nöjd med truppens hälsa, han har de flesta av stöttepelarna tillgängliga, bara Coman och Guerreiro är ute ur spelet. Han kommer att ha mer variation, särskilt på stopparpositionen, där den felande Kim kan ersättas av en av trion de Light, Upamecano, Dier.

Carlo Ancelotti var obehagligt överraskad efter den första omgången och förklarade själv att Bayern visade sin bästa version, medan Real visade nästan sitt sämsta ansikte. Det kan man hålla med om, eftersom Real gjorde båda målen efter misstag av sina motståndare.

I vilket fall som helst kan storklubben i Madrid räkna med en stabilitet i resultaten under hela säsongen, efter att senast ha förlorat en tävlingsmatch under normal tid i mitten av september i ett derby mot Atlético Madrid. I helgen skonade den italienske tränaren sina stöttepelare, där de flesta vilade eller bara kom in under den sista halvtimmen. Detta var också fallet för Bellingham, som lyckades göra mål, och varje mål som gjordes hade sedan en positiv effekt på spelarens självförtroende.

Real har kunnat försvara sig bättre än Bayern den här säsongen och kommer att göra en balanserad insats på båda sidor av planen i onsdagens returmatch. Med stöd av hemmafansen kommer de att vara det bättre laget och kommer garanterat att gå segrande ur striden tack vare trion Vini JR, Rodrygo och Bellingham.

Vad man ska satsa på: Ingen annan klubb har lyckats vinna Champions League så ofta som Real Madrid och liknande matcher ligger i lagets DNA. Reals form är stadig, att förlora dem hemma är sällsynt. Bayern Madrid kommer att störa klubben, men hemmalaget har extrem fart och fler spelare som skiljer sig åt. Nummer ett.

Förtroende:

8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker