Angola – Kamerun: mindre än 1,5 mål i matchen

SEbookmaker
juni 11, 2024
20 Visningar

Vårt tips: Angola – Kamerun: mindre än 1,5 mål i matchen

11.06.2024 21:00

Höjdpunkten i tisdagens VM-kvalprogram i Afrika är matchen mellan de lag som har realistiska förhoppningar om att gå vidare direkt från första plats.

Kamerun innehar den efter tre omgångar efter att ha slagit Mauritius med 3-0 på hemmaplan och Kap Verde med 4-1, samtidigt som de spelade oavgjort 1-1 med Libyen på neutral mark i Benin. Bara Egypten och Elfenbenskusten har gjort fler mål i kvalet, men nu borde åtminstone Kameruns målmaskin vara stoppad. Lejonens tidigare motståndare har varit dåliga defensivt, medan Angola å andra sidan har förlitat sig på perfekt organisation och gediget försvarsspel.

Tillsammans med Elfenbenskusten och Tunisien är de de sista lagen i kvalet som ännu inte har gjort mål. Just nu räcker det dock bara till en tredjeplats i gruppen. Efter två mållösa bortamatcher (Kap Verde, Mauritius) fick Black Antelopes sin första seger först i sin tredje match hemma mot Eswatini, och allt de behövde var ett mål i andra minuten på ett enda skott på mål.

Vad man ska satsa på:

Om matchen slutar 0-0 kommer det inte att vara någon överraskning. I de senaste sex matcherna mellan de två lagen har endast tre mål gjorts i 1-0-vinsten. Även nu kommer inte mer än ett mål att göras.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker