USA – Brasilien: vinnare Brasilien/mer än 2,5 mål i matchen JA

juni 13, 2024
25 Visningar

Vårt val: USA – Brasilien: vinnare Brasilien/mer än 2.5 mål i matchen JA

13.06.2024 01:00

Efter de två inledande matcherna i NHL:s hockeyfinal är det dags för en fotbollsfest i Florida. I den sista matchen före Copa América-turneringen möter turneringens värdlag, USA, den sydamerikanska giganten Brasilien.

Amerikanerna måste komma tillbaka från den tuffa femmåls-kvitteringen mot Colombia i Maryland i lördags. Det enda positiva amerikanska inslaget var ett skott av Timothy Weah, son till den berömde liberianske kanonspelaren George Weah. 1-5-förlusten var den högsta under den sexåriga eran med tränaren Gregg Berhalter, som byggde en startelva som helt och hållet bestod av spelare från de fem största europeiska ligorna.

Amerikanerna var i brand defensivt. De gjorde två mål i första halvlek efter ett misstag i det egna straffområdet, och när de sedan reducerade underskottet och öppnade matchen i början av andra halvlek gjorde de ytterligare tre mål efter snabba kontringar av colombianerna, som kompromisslöst straffade deras misstag på mittfältet och till och med träffade ribban.

Brasilien finjusterar också sin Copa América-form och samma dag som USA förlorade mot Colombia slog de Mexiko med 3-2 i Texas, mexikanernas faktiska hemland. Kanariefåglarna tappade ledningen i den andra stopptidsminuten, men lyckades ändå rädda den 17-årige superstjärnan Endrick, som kommer att ansluta till Real Madrid efter mästerskapet. Kanariefåglarna saknar den skadade Neymar, men det spelar ingen roll, de har fortfarande en enorm styrka, särskilt i offensiven (Vinícius Júnior, Rodrygo, Rapinha).

Vad man ska satsa på:

Brasilianarna har dominerat amerikanerna (18-0-1) och brukar göra minst två mål. Lägg till deras segrar i mixen med mer än två mål i en match, värdarna kan också hävda sig.