Vondrousova M. – Masarova R.: Vondrousova M. -5,5 spel

SEbookmaker
juni 17, 2024
20 Visningar

Vårt tips: Vondrousova M. – Masarova R.: Vondrousova M. -5,5 spel

17.06.2024 13:30

Markéta Vondroušová gjorde en mycket stabil insats på Roland Garros i Paris, där hon nådde kvartsfinal i grand slam-turneringen på grus. Där stoppades hon av världsettan och den nu fyrfaldiga Paris-mästaren Iga Šwiatek.

Efter en kort vila återvänder den tjeckiska tennisspelaren till banan och inleder gräsdelen av säsongen som gav henne så mycket glädje förra året. Hon spelade tio matcher, vann nio av dem och blev en sensationell Wimbledon-mästare. Så hon har definitivt något att bygga vidare på 2024.

I den inledande omgången av WTA 500-turneringen i Berlin, Tyskland, möter Vondrousova spanska Rebecca Masarova. Hon har mött henne två gånger hittills och slog henne med 6-1, 6-1 i Linz och 6-1, 6-3 i år på Roland Garros. Masarovas enda fördel är att hon redan har spelat en turnering i Hertogenbosch den här säsongen och klarade kvalet i helgen. Så hon är helt utspelad.

Vad man ska satsa på:

Världstvåan är den klara underdogen i drabbningen. Även om Vondrousova inte är en komplett spelare på gräs, väger hennes kvaliteter långt över Masars förmågor. Dessutom kan hon spela henne. Helt klart ett handikappspel.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

1XBETSatsa på 1xbet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker