Pliskova Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 ädelstenar

SEbookmaker
juni 18, 2024
25 Visningar

Vårt tips: Pliskova Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 ädelstenar

18.06.2024 12:00

Karolina Pliskova har fått en bra start på gräsdelen av säsongen. I Nottingham nådde hon finalen, vilket gav henne mycket självförtroende inför de kommande turneringarna. Problemet kan dock vara att hon hade tre tuffa tresetare på lördagen och söndagen, vilket kan påverka hennes kondition.

Å andra sidan är Pliskova en extremt erfaren spelare som känner sin kropp och vet hur man arbetar med den. Dessutom var ödet i Birmingham ganska gynnsamt för henne, eftersom hon kommer att möta amerikanskan Caroline Dolehide, som har haft det kämpigt den här säsongen.

Tjugofemåriga Dolehide, som förlorade kvalfinalen i Birmingham och bara tog sig till huvudturneringen som lucky loser, har bara vunnit åtta matcher i år och förlorat femton. Dessutom har hon aldrig varit en särskilt farlig spelare på gräs. När allt kommer omkring har hon sedan 2021 bara vunnit två matcher på denna yta och förlorat nio.

Vad man ska satsa på:

Pliskova kommer att behöva kämpa mot trötthet i Birmingham, så hennes prestation kommer inte att vara något speciellt. Men det kommer att räcka för Dolehide, som inte är bekväm på gräs och har spelat långt under sin förmåga i år. En vinst för Pliskova kan kombineras med antalet matcher, som inte kommer att vara mer än 23.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

1XBETSatsa på 1xbet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker