Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 spel

SEbookmaker
juli 4, 2024
18 Visningar

Vårt val: Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 spel

03.07.2024 17:15

Elise Mertens avslutade hela gräsdelen av säsongen i år, men med dåliga resultat. Hon vann bara två matcher i tre turneringar, medan hon ställde in sina matcher i Birmingham och Eastbourne under ogynnsamma förhållanden med underdogs. I Wimbledon missade hon dessutom med nöd och näppe att gå vidare till andra omgången mot japanskan Nao Hibin. Hennes prestationer under årets grässäsong är något som överensstämmer med hennes övergripande inte så bra form under hela året.

På onsdag möter hon i Wimbledons andra omgång 21-åriga Emma Raducanu, som missade en stor del av förra året efter operationer i båda handlederna och som i år försöker ta sig tillbaka till topp 100 i världen med små steg. Den gräsbevuxna delen av året har varit relativt bra för henne. Hon nådde semifinal i Nottingham och avslutade generalrepetitionen i Eastbourne i kvartsfinal. I båda turneringarna förlorade hon mot de senare mästarna Katie Boulter och Daria Kasatkina.

Vad man ska satsa på:

Raducanu är i mycket bra form på gräs och visar att hon som brittisk älskar underlaget. Belgiskan Mertens har å andra sidan letat efter sig själv hela säsongen och har haft solida resultat. Raducanu vinner handikappet.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

20BETSatsa på 20bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker