Opava – Vlasim: dubbelchans 0-0

SEbookmaker
juli 19, 2024
13 Visningar

Vårt tips: Opava – Vlasim: dubbel chans 0-0

19.07.2024 18:00

Den andra ligan inleds precis som den första med fredagens förmatch. Lag med nya tränare, vars förberedelser inte alls fungerade, ställs mot varandra i Opava.

Silesians har anställt tränaren Tomáš Zápotočný, som ledde České Budějovice förra året tillsammans med Marek Nikl. Alla vet hur det såg ut i södra Böhmen under deras ledning. Dynamo spelade vacker kombinationsfotboll, som dock inte gav resultat på grund av det läckande försvaret. I Opava har de visioner om första ligan, men klubben letar fortfarande efter solid ekonomisk uppbackning, budgeten är inte balanserad. Laget har genomgått stora förändringar under sommaren, det spelar och resultaten har inte varit uppmuntrande – två oavgjorda och tre nederlag.

Ännu värre var förberedelserna för Vlašim, som inte förlorade för första gången förrän i generalrepetitionen mot Zápy i tredjeligan (1:1). På fem matcher släppte man in 16 mål, varav fem mot Ústí nad Labem i tredjeligan. Den nye tränaren Aleš Majer har mycket att jobba med, men efter succén med Martin Hyský blir det mycket svårt. Vlašim bygger ett nytt lag, vilket är en vanlig sak under Blaník, men i år var det fler förändringar än någonsin.

Vad man ska satsa på:

Det är svårt att hitta en favorit inför matchen. Förra säsongen slutade båda duellerna oavgjort, så vi erbjuder ett oavgjort resultat i en dubbelchans.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker