Midtjylland – Slovan Bratislava: mindre än 2,5 mål i matchen

SEbookmaker
augusti 21, 2024
8 Visningar

Vårt tips: Midtjylland – Slovan Bratislava: mindre än 2,5 mål i matchen

21.08.2024 21:00

Slovan Bratislava är på väg att göra sitt första framträdande i Champions Leagues gruppspel, med Midtjylland, som satte stopp för Slavia Prag i den senaste preliminära omgången för fyra år sedan, som det sista fjärde hindret.

Pappersfavorit i öppningsmatchen och för kvalet är det danska laget som hoppade in i kvalet i den andra preliminära omgången och slog ut Andorras Coloma (borta 3-0, hemma 1-0) och Ferencváros Budapest (hemma 2-0, borta 1-1), som Slovan mötte i den tredje preliminära omgången förra året.

Belasí är redan säkrade på Europa League-kval, men de är verkligen inte chanslösa mot Midtjylland. De har inte förlorat en enda gång på sex matcher i den preliminära omgången och har i följd slagit ut makedonska Struga (4-2 hemma, 2-1 borta), slovenska Celje (1-1 borta, 5-0 hemma) och cypriotiska APOEL (2-0 hemma, 0-0 borta).

Slovan måste få ett acceptabelt resultat i Danmark, vilket tränarstaben är medveten om. Truppen är mer eller mindre komplett, med nyförvärvet Metsoko från Plzen, men han börjar på bänken. Hemmalaget har några sjuka spelare, men de har hanterat det utan problem. Båda lagen är också i form i den nationella ligan, där de ännu inte har förlorat.

Vad man ska satsa på:

Slutspelet börjar närma sig slutet, varje mål kommer att göra skillnad. Midtjylland höll nollan i båda hemmamatcherna i den preliminära omgången, medan Slovan bara gjorde mål en gång i de två senaste bortamatcherna. Inte mer än två mål kommer att falla på onsdag.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

RABONASatsa på Rabona med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker