Bournemouth – Newcastle: +3,5g

SEbookmaker
augusti 25, 2024
11 Visningar

Vårt tips: Bournemouth – Newcastle: +3,5g

25.08.2024 15:00

Bournemouth förlängde sin obesegrade svit i de inledande omgångarna av Premier League till fem matcher (2-3-0) med en sen kvittering i Nottingham (1-1). Det faktum att endast Liverpool (9) har en längre sådan svit är ett bevis på att det inte bara är det. Newcastle var ännu mer framgångsrika i ligapremiären – de slog Southampton med 1-0.

Tränaren Andoni Iraola var nöjd eftersom hans lag inte gav upp. I nästa match förväntas klubbens dyraste nyförvärv, anfallaren Evanilson, också starta, medan yttern Semenyo tar hans plats i den första omgången. Och detta bör kraftigt stärka lagets offensiv, som inte visade mycket i motståndarens straffområde i den första matchen.

Detsamma kan sägas om Newcastle, som slog nykomlingen från Southampton mycket snävt. Dessutom producerade de bara tre skott (motståndaren hade 19). Han spelade dock större delen av matchen med 10 man och hans vinst är därför mycket värdefull. Klubben tog sig samman i första halvlek med hjärtlig hjälp av hemmafansen och gjorde en utmärkt defensiv insats. Hela truppen kommer nu att kunna träna på offensiven också.

Vad man ska satsa på:

Newcastle ut? Det var en klar målgaranti förra säsongen. I genomsnitt gjordes fyra mål i de matcherna. Spelet på minst fyra fallande var då framgångsrikt i 13 av Newcastles 19 bortamatcher. Fyra mål gjordes också i det senaste mötet mellan dessa lag (även om det spelades i Newcastle).

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker