Karviná – Ostrava: båda kommer att göra mål – JA

SEbookmaker
augusti 27, 2024
9 Visningar

Vårt tips: Karviná – Ostrava: båda kommer att göra mål – JA

28.08.2024 18:00

Onsdagens match mellan Karviná och Baník utlovar en attraktiv tillställning och mål.

Karviná klarade den senaste omgången i Teplice, där man vann med 3:1, och det visade sig att spelet under tränare Hysky är effektivt, men än så länge bara mot lag från den nedre halvan av tabellen. Hemmalaget försöker spela offensiv fotboll under den pågående säsongen, men de betalar lite av ett pris i försvaret, 11 insläppta mål är för mycket. Dessutom är starten för stopparen Bergqvist ett frågetecken, som har haft hälsoproblem med sina hamstrings hittills under den nya säsongen.

Å andra sidan är produktiviteten hos sommarvärvningen Vecheta en positiv nyhet. Den tidigare Slovácko-anfallaren gjorde mål i sin andra match i rad och samspelet med hans offensiva partners under ledning av Botos kommer att förbättras från match till match. Lapeš kommer att stå i mål igen, Knobloch får vänta på en ny chans efter sina misstag i början av säsongen.

Baník vann också i helgen, med 2-0 mot Liberec och bekräftade att de har stor styrka på hemmaplan. I Ostrava tappade man inte en poäng och gjorde inte ett enda mål. Det är dock inte lika härligt på bortaplan, och även om vi kan förvänta oss att hemmapubliken kommer att vara det mest högljudda inslaget i matchen kommer Banik-fansen definitivt att vara det mest högljudda inslaget i matchen, även om Karviná kommer att ha det numerära övertaget.

I vilket fall som helst har det gästande laget ytterligare en engelsk vecka framför sig, efter att de har spelat de inledande omgångarna av Europacuperna, vilket tar bort deras styrka, ser laget lite fram emot landslagsuppehållet. Hur som helst, Baník har stor motivation inte bara på grund av derbyt, utan också för att flytta upp i tabellen, Europa är målet för den nuvarande säsongen. Laget har stor kvalitet, skytteligan i ligan bröts äntligen av Prekop. Ewerton rapporterar också en ökad form, vilket alltid är viktigt och bör översättas till lagets avslutning.

Vad man ska satsa på:

Båda lagen vill spela attraktiv offensiv fotboll, båda lagen har gjort mål i de senaste 5 mötena och kommer att hålla traditionen den här gången.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

WAZAMBASatsa på Wazamba med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker