Opava – Chrudim: mindre än 2,5 mål i matchen

SEbookmaker
augusti 30, 2024
7 Visningar

Vårt tips: Opava – Chrudim: mindre än 2,5 mål i matchen

30.08.2024 18:00

I Opava står förstaplatsen i andra ligan på spel. Chrudim behöver bara oavgjort för att komma en poäng före Zlín, medan hemmalaget behöver vinna.

Silesians har haft en vinstsvit på fyra matcher och vunnit de tre senaste med minsta möjliga marginal, 1:0. Det är tack vare deras mycket förbättrade defensiv som poängen kommer i mängder, efter att ha gjort mål nio gånger under de inledande fyra omgångarna.

Libor Kozak har hjälpt dem mycket, den erfarne anfallaren är bra både i anfall och försvar, förra veckan avgjorde han segern i Taborsk på straff i den åttonde minuten av ordinarie tid.

Chrudim är höstens sensation. Laget, som man räknade med skulle kämpa för att rädda sig kvar, ligger på andra plats och har fortfarande en uppskjuten match i Varnsdorf kvar att spela. Med femton mål är man det mest målfarliga laget i tävlingen.

East Bohemians har dock nästan uteslutande gjort mål mot B-lagen i första ligan (14), som ibland försvarar sig naivt. I matcher mot ”herrlag” har de bara gjort mål en gång (Brno 1:0, Vlasim 0:1). East Bohemians missade också målet i tisdagens cup, när de oväntat föll med 0:1 på divisionärslaget Vysoké Mýtos plan, och deras delvis förnyade laguppställning är ingen ursäkt.

Vad man ska satsa på:

Chrudim har fått självförtroende, men det är bara matcherna mot tuffa motståndare som Opava som kommer att visa hur de verkligen är. Duellen mellan lagen från toppen av tabellen kommer att bli mer målintensiv, vilket också antyds av resultaten i deras matcher – två gånger 0:0, en gång 1:1, 2:0 och två gånger 0:1.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

RABONASatsa på Rabona med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker