Lazio – Verona: 1

SEbookmaker
september 16, 2024
5 Visningar

Vårt tips: Lazio – Verona: 1

16.09.2024 20:45

Fyra poäng efter tre matcher är inte en besvikelse för Lazio, men absolut inte en framgång. Den senaste oavgjorda hemmamatchen mot AC Milan kompenserade dock för förlusten i Udine. Verona tog också revansch för sin senaste svacka (Juventus 0-3) med en 2-0-seger i Genua.

Lazio slog inte Milan, men förutom Taty Castellanos gjorde Boulaye Dia, som anlände i slutet av transferfönstret, också mål. Således verkar tränaren Marco Baroni ha upptäckt (tillsammans med Mattia Zaccagni) en mycket lovande offensiv trio som kan ändra riktningen på hans säsong mycket. När allt kommer omkring är det osannolikt att offensiven kommer att vara ett problem, eftersom Lazio redan har gjort sex mål, en total som bara överträffas av Inter före denna omgång.

Verona hade stor framgång i förra omgången. Faktum är att laget som pekades ut som en av de främsta nedflyttningskandidaterna vann två av sina tre första matcher, mot Napoli, Juventus och borta mot Genoa. Tränaren Paolo Zanetti var mycket nöjd med det senaste resultatet och sa att hans lag höll ihop bra, med förändringar som hade gjorts igen i ett Verona som plågades av ekonomiska problem under sommaren. Hur mycket längre kommer Hellas att fortsätta att överraska?

Vad man ska satsa på:

Lazio kommer återigen att starta med trion Castellanos-Dia-Zaccagni och matchen kan komma att likna deras möte med nykomlingen från Venezia. Verona kommer att vara mycket oregelbunden den här säsongen, vilket bevisas av deras vinst mot Napoli och efterföljande förlust mot Juventus. Lazio kommer att vinna och placera sig bland topplagen den här säsongen.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

1XBETSatsa på 1xbet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker