Mladá Boleslav – Olomouc: Antal mål i matchen/färre än 5

SEbookmaker
september 17, 2024
3 Visningar

Vårt val: Mladá Boleslav – Olomouc: Antal mål i matchen/färre än 5

18.09.2024 17:30

Hemmalaget Mladá Boleslav vill glömma den dåliga säsongen förra året. Under sommaren tog man in några intressanta förstärkningar (Furch, Lakatos, Rekonen, Buchtele eller Moses). Den sistnämnde kommer dock att missa en stor del av säsongen på grund av skada. Den största förlusten för Bruslare är helt klart att deras bästa spelare från förra säsongen, Róbert Lantos, lämnar laget för Liberec. I förberedelserna växlade Central Bohemians regelbundet vinster och förluster, men motståndarnas sundhet var inte stor. Om inte Boleslav lyckas förbättra den dåliga offensiva prestationen från förra säsongen kommer deras poängvinster att vara starkt beroende av Dominik Furchs prestation.

Gästerna från Olomouc gjorde som vanligt inte några större förändringar under lågsäsongen. Petr Fridrich kom från Vítkovice för att ersätta Jan Bambula. Mora fick en förstärkning i form av Matej Machovský, som inte hade någon lyckad förra säsong. Mora gjorde en ganska bra förberedelse och förlorade bara två av åtta matcher. Olomouc kommer att fortsätta att förlita sig på kompaktheten och den långvariga sammanhållningen i sitt lag i år. Den viktigaste frågan kommer att vara produktivitet, precis som med Icebreakers.

Vad man ska satsa på:

Båda lagen var bland de värsta offensivt i ligan förra säsongen. Vi kan inte förvänta oss någon drastisk förbättring på någon av sidorna snabbt, så vi går med det lägre antalet gjorda mål på biljetten.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

WAZAMBASatsa på Wazamba med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker