Eckerlin Ch. – Jungwirth Ch.: 1

SEbookmaker
september 22, 2024
17 Visningar

Vårt tips: Eckerlin Ch. – Jungwirth Ch.: 1

12.10.2024 18:00

Octagon med serienummer 62 kommer att bli den största turneringen i den tjeckoslovakiska organisationen sedan dess början. Den kommer att äga rum på en fotbollsplan i Frankfurt am Main, Tyskland, och auditoriet kan rymma upp till 60.000 fans, vilket gör det till en av de största turneringarna i MMA-historien.

En exceptionell turnering kräver en exceptionell uppställning för den lokala publiken, så huvudevenemanget kunde inte bli något annat än en duell mellan två av Tysklands mest populära fighters för tillfället, Christian Eckerlin och Christian Jungwirth.

Eckerlin, en före detta professionell fotbollsspelare och miljonär som sedan en tid tillbaka bär smeknamnet King of Fraknfurt, kommer att ha hemmaplansfördel eftersom han också tränar på MMA Spirit Gym. Fighters från hela Europa kommer till Frankfurt för träning och läger, så förberedelserna är på en hög nivå, inklusive utmanande sparring.

Eckerlin är en komplett fighter som definitivt har bättre BJJ än sin motståndare, han har lyckats vinna 8 av sina 16 matcher på submission. Hemstadshjälten har bara förlorat en match sedan 2017, och det var mot Leandro Silva på poäng när han var underlägsen, men ändå höll ut ett helt antal minuter i buren.

Christian Jungwirth är ett naturens missfoster, boxaren med smeknamnet Kelt är praktiskt taget oförstörbar och kan krossa sina motståndare med ett dieseltempo som gör att han praktiskt taget aldrig backar. Å andra sidan har han inte alltid ett idealiskt försvar och han cashar också in, vilket domarna tar hänsyn till.

Jungwirth är en klassisk standup-fighter med mycket hållbarhet, men han har inte riktigt någon KO-stöt, vilket är lite av en nackdel. Jämfört med sin motståndare har han därför inte lika många möjligheter att ändra spelreglerna i en match.

Hur som helst, i en ömsesidig duell, båda fighters krattar kanten av sina förmågor, ingen kommer att ge upp, de skulle hellre bli knockade eller få sin arm bruten, som Kelt har visat i det förflutna. Matchen kommer att vara en hel minut lång affär.

Vad man ska satsa på:

Kampen om ”King of Germany” kommer att ge en hård kamp där vinnaren kommer att avgöras av poängdomarna. Tack vare sin större mångsidighet och bättre försvar kommer hemmafostrade Christian Eckerlin att bli vinnaren.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker