Skottland – Portugal: Cristiano Ronaldo gör mål/UN

SEbookmaker
oktober 15, 2024
8 Visningar

Vårt val: Skottland – Portugal: Cristiano Ronaldo gör mål/UN

15.11.2024 20:45

Efter att ha lämnat sommarens EM i tårar utan att ha gjort ett enda mål verkade det som om vattnet skulle rinna över Cristiano Ronaldo vid 39 års ålder. Men den portugisiske fotbollsidolen återuppstod från de döda i Nations League och gjorde mål i alla tre duellerna. Alla tre målen var matchvinnande.

Portugal slog Kroatien och Skottland med 2-1 på hemmaplan och vann även med 3-1 i Polen på lördagen, där Ronaldo gjorde sitt 133:e mål i landslagströjan och även träffade ribban. Även efter Ronaldos debacle i EM, där han till och med gav bort en straff, fortsätter förbundskapten Roberto Martínez att lita på honom, även om han inte längre låter honom vara på planen under hela 90 minuter. Mot Skottland kom han in efter paus, i Polen togs han ut efter en timme. Ronaldo kan därför spara på krafterna, men han bör i alla fall inte saknas i startelvan till tisdagens match på Hampden Park.

Skottarna ligger sist i gruppen efter tre matcher utan en enda poäng, trots att de har gjort mål i alla tre matcherna. De klarar helt enkelt inte av slutspelet. Hemma mot Polen (2:3) gjorde man sitt tredje mål i den 90:e +7 minuten på straff, Ronaldo gjorde mål i den 88:e minuten och på lördagen i Kroatien (1:2) höll man oavgjort fram till den 70:e minuten och vände en sympatisk uppvisning till endast ett mål.

Vad man ska satsa på:

Oddsen för att portugiserna ska vinna är inte häpnadsväckande, men i kombination med det faktum att Ronaldo kommer att hävda sig igen, erbjuder de redan en mer intressant utvärdering. Du kan också satsa på målskytten i ett solospel.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

IVIBETSatsa på Ivibet med en 100% bonus på din första insättning!!
Författare SEbookmaker