SK Chrlice – ČAFC Židenice 2011: dubbelchans 2-2

SEbookmaker
oktober 18, 2024
4 Visningar

Vårt tips: SK Chrlice – ČAFC Židenice 2011: dubbelchans 2-2

19.10.2024 11:15

Nästa anhalt i Our Football Live-projektet är Brno, där Chrlice och Židenice möts i det sjunde ligaderbyt.

Bortalaget är en liten favorit, inte bara på grund av det faktum att det är efterföljaren till det välkända varumärket ČAFC Židenice Brno, som till och med tillbringade en säsong bland den tjeckoslovakiska eliten (1952). Židenice har haft en bättre start på den nya säsongen och slutade på den övre halvan av tabellen. På sjunde plats har man jämna 3-3-3 och ett något bättre facit på 19:18 än sina motståndare. Gästande Jan Šimeček är en av klubbens bästa målskyttar och hemmalaget kommer att behöva hålla ett vakande öga på honom.

Å andra sidan ligger hemmalaget Chrlice trea från slutet och har en negativ poängskörd, vilket inte är så förvånande för en nykomling i tävlingen. Lagets största problem är dålig produktivitet, att göra mål tenderar att vara ett problem för lag som går upp en nivå. På nio matcher har laget bara gjort mål tolv gånger, nio av dem på två matcher, medan Chrlice haft det kämpigt i de resterande matcherna.

Vad man ska satsa på:

Duellerna är vanligtvis heta, men förra året möttes inte de två lagen eftersom Chrlice var ett steg ner. Efter att ha gått upp en nivå börjar de vänja sig vid starkare motståndare, vilket återspeglas i deras nuvarande resultat och särskilt deras produktivitet. Gästerna kommer att vinna med hälften eller i slutet av matchen.

Förtroende:

6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker