Borges N. – Nadal R.: Nadal R./+18,5 game

SEbookmaker
juli 21, 2024
20 Visningar

Vårt val: Borges N. – Nadal R.: Nadal R./+18,5 spel

21.07.2024 14:00

Om detta är Rafael Nadals sista säsong kommer det att vara en stor förlust för herrtennisen. Detta bekräftas av den spanska superstjärnan i den pågående turneringen i Bastad, där Nadals hälsa håller i sig, vilket ger upphov till några fantastiska matcher. Kvartsfinalens tresetskamp mot Mariano Navon sträckte sig till fyra timmar, semifinalduellen med Duj Ajdukovic till 134 minuter, och Nadal klarade båda striderna.

Även om det fanns tvivel om huruvida Nadal var tillräckligt fit, lyckades han helt blåsa bort dessa tvivel från bordet. Och på söndag går han till attack för sin första titel sedan Roland Garros 2022. Han möter den 51:a rankade spelaren i världen, Nuno Borges från Portugal, som han möter för första gången.

Borges har inte alls haft en lika tuff väg till finalen som sin kommande motståndare. Han förlorade bara ett set i åttondelen mot landsmannen Henrique Rocha, men spelade annars mot på papperet svagare spelare och vann sina två senaste dueller med jämna 2-0 i set.

Vad man ska satsa på:

Nadal är pappersfavorit för matchen och att döma av hans prestation är det med rätta. Det kommer inte att bli en lätt match för den åldrande Nadal, och det kommer förmodligen att dra ut på en hel del. Men i slutändan kommer han att framgångsrikt attackera för att vinna trofén. En vinst för Nadal kan rekommenderas med en över.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

BETWINNERSatsa på Betwinner med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker