České Budějovice – Pilsen: Färre än 5 mål i matchen

5 Visningar

Vår förutsägelse: České Budějovice – Plzeň: Mindre än 5 mål i matchen

18.10.2024 17:30

Den tolfte omgången av hockeyns extraliga kommer att bjuda på en duell mellan de två sämsta lagen under den pågående säsongen. Båda lagen har samlat ihop lika många nio poäng, Motor har spelat en match mindre.

České Budějovice, som äntligen vann efter fem matcher (3:0 över Kladno), reste till Hradec Králové på söndagen. De var dock tillbaka i gamla hjulspår och deras prestation, särskilt i den första perioden (0:3), var fruktansvärd. En något bättre insats i sista perioden räckte inte till mer än en 1:4-förlust. Det fanns inte en enda spelare i Motors laguppställning som stack ut. Kubik och Pech är fortfarande mållösa. Czech-Budejovices försvarare har inte heller gjort mål en enda gång. Om inte prestationen hos South Bohemians förbättras snabbt måste det ske några förändringar i deras trupp.

Gästande Pilsen befinner sig i en liknande spelstiltje. De har bara tagit en poäng på sina fem senaste matcher. I de två senaste matcherna har de ett fruktansvärt 1:11-rekord. Efter ett 6:1-debacle i det västböhmiska derbyt i Karlovy Vary reste Indianerna till Pardubice. Efter en lovande första period följde Pilsens insats samma mönster som i de föregående matcherna, vilket resulterade i en 0:5-förlust. Det är svårt att hitta några små positiva saker i västtjeckernas prestationer på sistone. Lev, Holešinský och Matýs är fortfarande utan mål. Endast Lalancette gjorde mer än fyra poäng.

Vad man ska satsa på:

Båda lagen gjorde bara sjutton mål, vilket är det klart sämsta antalet i hela tävlingen. På biljetten och på grund av matchens betydelse väljer vi det lägre antalet gjorda mål.