Ceske Budejovice – Trinec: Mindre än 1,5 mål i power play

SEbookmaker
mars 21, 2024
26 Visningar

Vår förutsägelse: Ceske Budejovice – Trinec: Mindre än 1,5 mål i power play

21.03.2024 17:00

Hockeyspelarna i Trinec svalnade inte under det tretton dagar långa speluppehållet. Vinnaren av de fyra senaste säsongerna i extraligan leder med 2:0 över České Budějovice efter två hemmamatcher och är på god väg mot semifinalen.

České Budějovice nådde kvartsfinalen från den preliminära omgången, som de slutade som det sjätte laget efter den ordinarie säsongen. De besegrade Karlovy Vary med 3:0, men har inte gjort något mål på två matcher. Marek Mazanec har gjort ett fantastiskt jobb i Ocelars kasse, fångat alla 54 skott och inte gjort mål på nästan 126 minuter.

I slutet av februari lyckades South Bohemians besegra Třinec med 5:2 på hemmaplan. De sex föregående matcherna mellan dessa rivaler var mycket jämna. De slutade alltid antingen oavgjort eller med seger med ett enda mål. Det är dessa faktorer som Motors spelare kan studsa tillbaka från. Med en imaginär kniv på planen kan de krossa Silesianerna inför sina fans.

Vad man ska satsa på:

Båda matcherna i Třinec bjöd inte bara på bara två mål, de var också fattiga på utvisningar. Båda lagen har varit extremt disciplinerade i serien hittills, vilket bevisas av endast fyra utvisningar – två i varje match. Och även om det var mer gnistor på isen den här gången, är det perfekta valet att satsa på högst ett power play.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

1XBETSatsa på 1xbet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker