Ceske Budejovice – Trinec: Vinnare efter avgörande – Trinec

mars 26, 2024
21 Visningar

Vårt val: Ceske Budejovice – Trinec.

26.03.2024 17:30

Kvartsfinalen mellan Trinec och České Budějovice verkade i princip vara avgjord vid 3:0. När allt kom omkring gjorde Motor det första målet i serien efter 129 minuter. Ändå lyckades laget vinna den fjärde och femte matchen och ta konfrontationen med vinnaren av de senaste fyra extra ligasäsongerna tillbaka till hemmaplan.

Trinec är ute efter att vinna sin femte titel i rad. Förra året var de det första laget att vinna den i den preliminära omgången. Men efter söndagens hemmaförlust måste de fortsätta att kämpa hårt för att nå semifinalen. Det måste sägas att Trinec var det bättre laget i den femte matchen. I den tredje perioden lyckades man hämta upp ett tvåmålsunderläge och var på väg mot en vändning. Men segermålet gjordes av Gulaš fyra minuter före slutet. Det var ett av endast två skott från České Budějovice som gick på Trinec-målet i den sista perioden. Ocelar-spelarna hade fjorton skott, men de föll oturligt.

Vad man ska satsa på:

Silesianerna är fortfarande stora favoriter i denna serie efter två förluster. South Bohemians, som fick kämpa sig igenom en knepig preliminär omgång för att nå kvartsfinalerna, förtjänar beröm för att inte ge upp vid 0:3. Men borde de ha slagit det tredje laget efter den ordinarie säsongen för tredje gången i rad? De kommer inte att ha samma tur som de hade i helgen igen. I slutet av tisdagskvällen kommer det att firas för de regerande mästarna.