Chicago – Detroit: Detroit -1,5 mål

SEbookmaker
februari 25, 2024
25 Visningar

Vårt val: Chicago – Detroit: Detroit -1,5 mål

26.02.2024 00:07

Detroit har en enorm chans att bryta väntan på slutspel. Efter 57 matcher har man sex poängs försprång till niondeplatsen, med hjälp av sin nuvarande segersvit på fyra matcher. I lördags hade han en riktigt bravurföreställning på sin is, när han lyckades slå St. Louis med 6-1 och avgjorde segern med fyra mål i den första perioden.

Red Wings reser härnäst till Chicago, Illinois, för att möta ligans svagaste lag, Blackhawks. Chicago har förlorat 11 av sina senaste 12 matcher och det verkar som om Chicago inte är kapabla till något sådant just nu, när grundserien närmar sig sitt slut och lagen går över till en högre prestationsnivå.

Detroit kommer att försöka bygga vidare på decembermatchen som spelades på deras gräsmatta i Michigan på söndagen. Den gången vann Red Wings över sina motståndare med 5-1. Och med tanke på deras nuvarande form kan resultatet bli liknande.

Vad man ska satsa på:

Detroit har hittat rätt, medan Chicago sjunker allt djupare ner i krisen. Gästerna känner att de kan ta sig till slutspel för första gången sedan 2016, vilket har fått dem att växa vingar. De kommer att vinna med minst två mål mot sina motståndare på söndag.

Förtroende:

8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker