Chicago – Winnipeg: 2

SEbookmaker
februari 23, 2024
22 Visningar

Vårt val: Chicago – Winnipeg: 2

24.02.2024 02:37

Chicago, som har förlorat tio av sina elva senaste matcher, välkomnar Winnipeg till sin is natten till lördag. I samband med den här säsongens utveckling är detta en David vs. Goliat-strid, där Goliat har övertaget den här gången.

Blackhawks må äga framtiden tack vare Connor Bedard, men det gör sannerligen inte nuet. Det sämsta laget i hela ligan, med en av de svagaste offensiverna och en av de svagaste defensiverna, går igenom en riktigt tuff period, trots att nummer ett i den senaste draften precis återvänt till isen efter att ha brutit käken.

Winnipeg, å andra sidan, har en enastående säsong, med elitförsvarsarbete som den främsta anledningen. Jets har bara släppt in 128 mål på 54 matcher och Connor Hellebuyck är en aspirant på Vezina Trophy. Inget lag i ligan har gjort färre mål. Winnipeg har dessutom vunnit fyra av sina fem senaste matcher.

Vad man ska satsa på:

Winnipeg är ett av de bästa lagen i Western Conference, det har en exakt defensiv linje, så det spelar ingen roll så mycket att dess offensiv inte är bland de mest produktiva. Chicago kan inte spela så bra mot defensiva lag, så det är värt att lägga till en Jet-vinst till biljetten.

Förtroende:

8/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

22BETSatsa på 22bet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker