Cilic M. – Zhang Zhizhen: 2

SEbookmaker
september 24, 2024
15 Visningar

Vårt tips: Cilic M. – Zhang Zhizhen: 2

24.09.2024 13:30

Trettiofemårige Marin Cilic har inte spelat mycket sedan 2022. Han spelade två matcher förra säsongen, följt av ytterligare sex månaders uppehåll i år efter turneringen i Buenos Aires i februari. Skador har verkligen stört kroaten på sistone, men han ger ändå en påminnelse om sina bästa år i Hangzhou-turneringen. Tja, inte när det gäller prestanda, men när det gäller framgångsrika resultat.

I de första omgångarna utnyttjade han en fördelaktig lottning, spelade sig igenom två tresetare och var till och med utslagen i kvartsfinalen, och i semifinalen slog han ut den favorittippade amerikanen Brandon Nakashima. Efter denna överraskande seger kommer han att spela om titeln.

Han kommer dock att ställas mot hemmalagets Zhizhen Zhang, som inte har förlorat ett set i sina tre senaste matcher och som lyckades stoppa sin landsman Yunchaokete i semifinalen. Zhangs insats i den första hemmaturneringen på hans Asienturné visar att han har för avsikt att ta sig in bland de 30 bästa på världsrankingen. Och om han lyckas i finalen kommer han att vara mycket nära det märket. Förutom sin nuvarande goda form kommer han att ha stor nytta av sin hemmamiljö och stödet från hemmapubliken.

Vad man ska satsa på:

Cilic spelar mot förväntningarna i Hangzhou. Enligt tidningen borde finalen ha varit åttondelsfinal för honom, men han tog sig till titelmatchen. Där kommer han dock att möta en hett tippad lokal spelare i sina bästa år. Zhang kommer att fira sin första titel på ATP-kretsen.

Förtroende:

7/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

1XBETSatsa på 1xbet med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker