Colorado: gör matchens första mål

SEbookmaker
februari 21, 2024
36 Visningar

Vårt val: Colorado: gör det första målet i matchen

21.02.2024 03:07

Denver ligger på en höjd av 1600 meter. Det är känt att lag som kommer hit för att spela har svårt att acklimatisera sig. Det är helt enkelt svårare för dem att andas. En normal person skulle inte märka det, men en idrottsman som plötsligt måste svettas genom sin tröja gör det. Det är alltid ett stort problem för lag som kommer till Denver och spelar direkt. Det är precis vad Vancouver kommer att möta idag, efter att ha spelat i Minnesota igår, rest efter matchen, anlänt någon gång runt midnatt och ska spela mot Colorado idag.

Canucks förlorade en galen match igår där man fortfarande ledde med 5-2 i den andra perioden, men till slut föll med 7-10. Man hade enorma disciplinproblem och både den andra och tredje perioden avgjordes i fem mot tre powerplay som Vancouver gång på gång bjöd hemmalaget på. Det var inte ett direkt fiasko, men Canucks var överallt på nyheterna med den här matchen eftersom det bara inte har varit en match som den den här säsongen.

Låt oss hålla det i åtanke, för det betyder inte nödvändigtvis att Colorado kommer att vinna idag. De kommer säkert att ha en bestämd motståndare. Men öppningsmatchen bör helt enkelt tillhöra Avalanche med tanke på den skillnad i acklimatisering som beskrivs ovan. Dessutom är de på hemmaplan och har ett topplag som leds av stjärnorna Cal Macar och Nathan MacKinnon.

Vad man ska satsa på:

Höjd är en bonus som spelar oss i händerna. Låt oss satsa på att hemmalaget är mer fysiskt tidigt i matchen och gör det första målet.

Förtroende: 6/10

Rekommenderad bookmaker för detta spel:

WAZAMBASatsa på Wazamba med en 100% bonus på din första insättning!
Författare SEbookmaker